på svenska | in englishLyhyesti
Artikkelit
Linkit


Tausta ja tarkoitus
Organisaatio
Rahoitus
Tukijat
Press


Yleistä
Tapahtumat
Julkaisut
Kootut teokset
Stipendit
Toimintakertomukset
Lisätietoa jatkossa?Anders Chydenius
- säätiö
PL 567
67700 Kokkola
Puh. (06) 829 4111
E-mail: asiamies@chydenius.net5.7.2011

Chydenius-seminaarissa 16.7. pohditaan talouden uutta suuntaa

Anders Chydenius –vapaakauppaseminaarien perinne jatkuu tänä vuonna. Puhujia ovat uuden hallituksen valtiovarainministeri Jutta Urpilainen, Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen ja Pohjoismaiden investointipankin toimitusjohtaja Johnny Åkerholm. Keskustelua vetää Tapiola-ryhmän pääjohtaja Asmo Kalpala. Chydenius-seminaarin aiheena on Suomen ja EU:n talouden uusi suunta. Seminaarivieraat voivat tutustua samalla Kokkolan Asuntomessuihin ja Kokkolan Oopperakesään.

Seminaarin järjestävät Anders Chydenius -säätiö, Kokkolan kaupunki ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius. Tilaisuutta isännöivät säätiön hallituksen puheenjohtaja Gustav Björkstrand, kaupunginjohtaja Antti Isotalus ja rehtori Aino Sallinen Jyväskylän yliopistosta. Yhteistyökumppaneita ovat Keskipohjanmaa-lehti, Österbottens Tidning –lehti, Pohjanmaan kauppakamari ja Osuuskauppa KPO.

Anders Chydenius -vapaakauppaseminaari herätettiin henkiin kaksi vuotta sitten, jolloin mukana olivat tasavallan presidentti Tarja Halonen ja EU-komissaari Olli Rehn. Idea on alunperin vuodelta 1994. Kokkolassa järjestettiin tuolloin Anders Chydenius -vapaakauppaseminaari silloisen pääministerin Esko Ahon ja Euroopan komission silloisen puheenjohtajan johdolla.

Klo 10.00-12.30 pidettävä seminaari on avoin ja maksuton kaikille. Osallistuminen edellyttää kuitenkin ennakkoilmoittautumista 14.7.2011 mennessä joko netissä, sähköpostitse osoitteella anu.rantamaki@chydenius.fi tai puhelimitse 040 824 7012.


Voit ilmoittautua myös nettilomakkeella

Liitetiedosto >>

Takaisin >>[ Lähetä vinkki ystävälle ]  

  Hae